Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

14-01-2016

Servei tècnic: obrir i reparar caixa forta o de cabals

Obertura i reparacions de totes les marques.

Forti Seguridad realitza obertures i reparacions de caixes fortes de tots els fabricants, les incidències habituals que solen surgir en les caixes fortes poden ser degudes a un error humà o una fallada mecànica o electrònica. És possible que vostè no recordi el codi de la combinació, o que tingui les claus de la seva caixa forte perdudes, aquest tipus d'errors humans son els més habituals, també pot donar-se el cas que tingui una avaria mecànica o electrònica i que aquesta no li permeti obrir la seva caixa forta o que tingui una error d'obertura. Per a aquests casos pot contactar amb nosaltres mitjançant un missatge a la secció de contacte o directament trucant al telèfon de contacte. Forti Seguridad soluciona qualsevol avaria i dona la solució més adequada amb la finalitat de reparar la seva caixa forta o de cabals i solucionar la incidència.

Al llarg de tots els anys d'experiència, hem realitzat obertures i reparacions en tot tipus de caixes fortes o de cabals ja sigui a nivell professional o domèstic: BTV, FAC, ARFE, FICHET, HECTOR, ARCAS INVULNERABLES, CISA, FERRIMAX,FORTIS, HIJOS DE J.FORN, NORSEFI, RUDY MEYER, SOLER, BAUSSA, CHUBB SAFES, COBRA, OLLE, AMAT, CEREZO, DEPRIT, GRUBER, KEYLOCK, PADROS, PIBERMAT, TROCA, DAMA, TECNOEXPRES, SILEX. Molts d'aquests fabricants de caixes fortes van tancar i van deixar de fabricar recanvis, si no es pot aconseguir un recambi, donem solucions alternatives en funció del problema existent, amb la fí de restaurar i deixar operativa la seva caixa de seguretat.

img