Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Servei Tècnic

Forti Seguridad ofereix servei tècnic; la ràpida actuació i qualitat en els nostres serveis ens diferencia de la competència. L'experiència després de molts anys en el sector ens ha aportat un alt grau de coneixement de les diferents caixes fortes que existeixen avui dia. Podem dir que les incidències habituals en caixes fortes són les següents: Pèrdua de claus, trencament de claus, avaria en pany, pèrdua de clau o combinació avariada, desajust de mecanismes ...

Feines habituals:

  • Pèrdua o trencament de claus
  • Pèrdua o trencament de combinació
  • Instal·lació de combinacions electròniques
  • Duplicats de claus
  • Ancoratges de caixes fortes

Indiferentment del problema existent en una caixa forta, Forti Seguridad ofereix la solució més adequada en funció de les necessitats del client.

Us oferim el nostre servei tècnic de les principals marques de caixes fortes, amb les quals portem anys d'experiència treballant-hi: Arfe, Héctor, Cerezo, BTV, Ollé, FAC, entre d'altres.

Un altre punt a tenir en compte és la modernització de caixes, que consisteix a substituir la combinació mecànica per una digital donant noves opcions de funcionament com ara programar un retard d'obertura, instal·lar diferents usuaris o programar bloqueig horari. Realitzem duplicats de claus d'alta seguretat.

A més d'oferir servei tècnic per obrir una caixa forta, Forti Seguretat també proporciona assistència en el transport de caixes de cabdals i la venda de caixes fortes d'ús particular i professional.