Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

27-02-2017

Caixa forta btv

Obrir i reparar caixa forta btv
Hi ha diferents motius pels quals una caixa forta btv pot quedar bloquejada. Moltes vegades són errors humans, altres vegades són errors mecànics o electrònics.

Primer hem de diferenciar entre el concepte mecànic o electrònic. Una caixa forta mecànica vol dir que els seus components de funcionament són elements mecànics, és a dir, l'obertura i tancament de la caixa es realitza mitjançant acció i maniobra, com ara: girar clau, girar maneta, empènyer porta.

En les caixes fortes electròniques es combina la mecànica i l'electrònica, després de prémer un codi d'obertura, la placa electrònica dóna una ordre a una bobina o motor i aquesta realitza l'obertura.

Habitualment, els errors humans són els que provoquen els bloquejos d'obertures en caixa forts, les fallades habituals són com per exemple: he perdut les claus i no puc obrir la caixa forta, he oblidat la combinació, se m'han acabat les piles i no tinc clau d'emergència.

Altres vegades, la decisió pot ser electrònic, pot fallar el teclat de la combinació o que la placa interna tingui una avaria.

En qualsevol cas, ja sigui un error humà, mecànic o electrònic.

Forti Seguretat li ofereix el millor servei tècnic per obrir i reparar la seva caixa forta btv. Comptem amb la millor atenció i experiència amb aquest tipus de caixes fortes.
img