Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

19-06-2019

Trasllats de caixes fortes

Un dels nostres principals treballs és el trasllat de caixes fortes, treball impracticable per les empreses habituals de mudances. La nostra forma d'operar és la següent: Realitzem una visita per estudiar la millor manera de realitzar els moviments, veiem les diferents possibilitats que hi ha per retirar la caixa forta, escales, muntacàrregues, finestres ... Aquesta visita és important ja que es defineix la manera en què es realitzarà el treball i podem calcular el costos que suposa. Hi pot haver molta diferència de preus entre treure una caixa forta per la finestra o pel contrari retirar la caixa forta per l'ascensor.

Els trasllats i moviments de caixes fortes són treballs molt complexos i perillosos, en Forti seguretat tenim l'experiència, coneixements i eines necessàries per poder realitzar aquest tipus de treballs de manera segura.
img