Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

18-05-2017

Duplicat per pèrdua de claus FAC

Fer duplicat de claus sense tenir les originals.
Quan perds les claus de la teva caixa forta, el procés habitual que s'utilitza per obrir la caixa forta és el de fracturació, és a dir, s'utilitza un trepant per desbloquejar el pany i així poder obrir la caixa de seguretat.
Si la teva caixa forta és de la casa FAC, la solució més adequada és posar-se en contacte amb una empresa que gestioni la fabricació d'un nou conjunt de claus. Mitjançant el número de sèrie podem gestionar amb FAC la fabricació d'un nou joc. El conjunt de claus està format per dues claus d'obertura més les dues d'emergència. El procés d'obertura d'emergència tracta a introduir la clau número 1, fer una volta a la dreta, tornar a l'esquerra per retirar la clau i introduir la clau número 2, amb aquesta clau girant a la dreta obres la porta. D'aquesta manera evitem qualsevol fractura innecessària per obrir la caixa forta.
img