Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

02-12-2015

Compra de caixes fortes:

Recomendacions per comprar caixes fortes o de caudals
Forti Seguretat ofereix una amplia gama de caixes fortes per a tot tipus de negoci o us particular.
Disposem de caixes fortes de tot tipus en funció de la necesitat per part del client.

Abans de decidir que caixa forta comprar ha de tenir clar dues coses, la primera és saber que vol protegir ( joies, diners, documents, suports informàtics... ) i la segona és saber de que l'ha de protegir ( robatori, foc ).

Si vostè el que necessita és protecció contra el foc ha de saber que aquest tipus de caixa està pensada per protegir els seus béns del foc, no del robatori, amb que la protecció contra el robatori és mínima .

Si necessita protegir els seus béns contra el robatori el que necessita és una caixa forta . Hi ha diferents nivells de seguretat en caixes fortes, aquest nivell de seguretat ve donat pel grau de certificació de la caixa. Com més gran és el grau, més gran és la dificultat per obrir la caixa forta ( resistència a l'atac ).

¿Quan comprar una caixa forta amb grau de seguretat?

  • Quan vostè, per decisió pròpia ho cregui necessari en funció del valor a protegir.
  • Quan una companyia d'assegurances ho exigeixi
  • Quan ho exigeixi la Llei de Seguretat Privada. Depenent del negoci, els sectors involucrats són entitats de crèdit, joieries, administracions de loteries, establiments de joc, estacions de servei... per a aquests sectors es necessiten caixes fortes homologades i certificades amb la norma europea EN1143/1.

Forti Seguretat ofereix caixes fortes d'ús particular i caixes fortes d'ús professional (homologades i certificades segons la norma europea EN1143 / 1).
img