Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

09-12-2020

Com obrir una caixa forta tancada

Com procedir per obrir una caixa forta tancada
En cas de tenir una caixa forta tancada i sense possibilitat d'obrir-la de forma normal, hem de decidir com procedir, per a això hem de saber si la caixa la volem aprofitar en un futur, o en cas contrari la podem tirar a la ferralla un cop oberta.

Si volem seguir usant la caixa forta, la nostra recomanació és que la feina la faci un professional. Obrir una caixa forta quan no te claus o falta la combinació, pot ser un treball realment complicat i molt tècnic, amb l'experiència i els coneixements adequats, el tècnic especialista pot realitzar un treball net fent el mínim dany , de manera que la reparació és fàcil i factible.

En cas de no voler reaprofitar la caixa forta i que tinguis experiència de treballar amb radial, pots realitzar diversos talls, obrint d'aquesta manera un accés a l'interior de la caixa per poder retirar el de l'interior. Aquest tipus d'obertura només es recomana en cas de tenir una gran experiència treballant amb radial ja que pot ser molt perillós.

La conclusió més important a la qual hem d'arribar després de plantejar-nos com obrir una caixa forta és la d'evitar accidents, per això contracti un servei tècnic competent i ells s'encarregaran d'obrir la seva caixa forta i deixar-la en òptimes condicions.
img