Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

16-11-2015

Col.laboracions amb grans empresas de caixes fortes o de caudals

Forti Seguridad col.labora amb grans empresas dedicades al mon de la seguretat i caixes fortes.
Forti Seguretat col·labora amb grans empreses dedicades al món de la seguretat i caixes fortes (caixes fortes o de caudals), com per exemple GUNNEBO FICHET o BAUSSA, les nostres col.laboracions consisteixen en treballs realitzats en caixes fortes, cameras cuirassades, armaris de seguretat, caixes de trànsit, armers, compartiments d'alquiler, submostradors, caixes de cobrament.

El nostre treball consisteix en obrir caixes fortes i reparar-les, instal.lar panys electrónics, panys de clau, bloquejos horaris, retards. Gràcies a adquirida durant molts anys, podem dir que tenim uns recursos de treball amb tècniques i eines específiques per realitzar obertures i reparacions de caixes fortes o de caudals.

Amb aquestes col.laboracions adquirim una mayor experiència i uns coneixemnts de diferents productes i marcques de caixes fortes. Cada caixa es diferent, per obrir-le es necesita un ampli coneixement de funcionament i disseny, es aquí on Forti Seguretat destaca respecte altres empres. Col.laborant amb diferents fabricants de caixes fortes ens fem especialistes en obrir caixes de caudals i reparar siguin de la marca que siguin.
imgimgimg