Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

15-05-2019

Caixes fortes per joieries

Instal·lació de panys, retards, bloquejos horaris, ancoratges, caixes fortes homologades i certificades en grau IV
Les caixes fortess de les joieries han de complir la norma UNE 1143-1. Han de ser caixes fortes homologades i certificades en grau IV, si la caixa forta té un pes inferior a 2000kg, deuen ser ancorades segons la normativa d'ancoratges 108.136 i l'obertura de la caixa forta ha de tenir un retard de 10 minuts i un bloqueig horari que no permeti l'obertura fora de l'horari establert per la joieria.

Les joieries noves hauran de complir amb aquestes especificacions, per a la resta de Joieries disposen fins l'agost del 2021 per adaptar les seves caixes de cabals a la normativa vigent segons ordre INT / 317/2011. Forti Seguretat ofereix tots els serveis relacionats amb caixes fortes per a joieries perquè compleixin amb tots els requisits que marca la norma, instal·lem panys homologats amb retard i bloqueig horari en caixes fortes homologades, i si és necessàri, caixes fortes noves amb homologació i certificació en grau IV.

img