Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

13-06-2017

Caixes fortes per a armes i munició UNE EN 1143-1

Caixes fortes homologades i certificades en grau III per a la custòdia d'armes i munició.

En compliment a la llei vigent per a la custòdia i dipòsit d'armes. Les empreses de seguretat han de complir amb la Llei de Seguretat Privada.
Forti Seguretat ofereix la solució per a les unitats d'emmagatzematge, caixes fortes homologades i certificades en grau III.
Per a les empreses de seguretat que han de tenir la custòdia d'armes i munició per separat, oferim un recinte armer, Consta d'una caixa forta de grau III, en el seu interior té instal·lada una altra caixa forta de grau III, fent funció de cambra cuirassada. D'aquesta manera complim amb la normativa vigent.

Si vostè requereix d'una caixa forta d'aquestes característiques, el primer que ha de saber és la quantitat d'armes i munició que haurà de guardar, per a això li facilitem el volum mitjà d'emmagatzematge. Per arma curta el volum mitjà és de 3,5L / arma, per arma llarga el volum mitjà és de 7L / arma (Segons el criteri de la ICAE) i per cartutxeria metàl·lica, el volum mitjà és de cada 100 cartutxos 1,5 L .
D'aquesta manera poden escollir el model adequat de caixa forta que necessiten en funció de les quantitats a desar.

imgimg