Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

03-02-2016

Caixes fortes Hector

Obrir y reparar caixa forta Hector
Hi ha diversos motius pels quals una caixa forta Hector pot quedar bloquejada, habitualment són errors humans, com per exemple: He perdut les claus i no puc obrir la caixa forta o he oblidat la combinació i no puc obrir la caixa de cabals, aquests dos tipus d'averia són els habituals, molt poques vegades, una caixa forta Hector hi ha una avaria mecànica. Aquest tipus de caixes fortes tenen diversos anys d'antiguitat i tots els components són mecànics. La fiabilitat i durabilitat és molt alta, podem dir que en caixes fortes amb components mecànics i deixant de banda l'electrònica moderna, els errors humans són els que realment bloquegen aquest tipus de caixes fortes.

Si necessita un tècnic per obrir i reparar la seva caixa forta, en Forti Seguretat comptem amb la millor atenció i experiència en aquest tipus de caixes fortes . Pot accedir a la secció de contactes i deixar-nos un misatge o pot localitzar directament al telèfon de contacte.
img