Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

30-04-2019

Caixes fort Arfe

Obrir i repara caixa forta Arfe
En aquesta notica li expliquem els principals motius pels quals una caixa forta Arfe es pot quedar tancada o bloquejada.

En la majoria dels cas, vostè es troba que el teclat de la combinació deixa de funcionar, o potser funciona, però detecta que la bateria es consumeix molt ràpid. Això és causa d'una fallada en el teclat de la combinació, algun nombre es trenca i pot quedar pressionat, enviant un senyal constant i esgotant la bateria en poques hores.
Un altre cas típic en aquest tipus de caixes fortes Arfe és perdre la clau d'emergència. En el moment en que el teclat es queda sense alimentació i quan les piles estan situades a l'interior de la caixa forta, es requereix de la clau d'emergència per poder obrir i substituir les piles.

Aquests dos casos són els més habituals, per obrir i reparar la caixa forta Arfe, només cal desbloquejar el bombí d'emergència. D'aquesta manera podem obrir la porta de la caixa forta i substituir Element que falla. Després d'una obertura i reparació en aquest tipus de caixes forta, la caixa forta Arfe queda intacta ja que en el procediment d'obertura no es fa malbé cap part del cos de la caixa forta.
img