Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

28-02-2017

Caixa forta bloquejada

Quan no puc obrir la meva caixa de seguretat
Diàriament, molta gent utilitza caixes fortes, ja sigui per al seu negoci com per a ús particular.
Sabem per experiència que gran part de les avaries vénen provocades per mals hàbits i errors humans. Si tenim en compte aquests errors i fem el possible per evitar males pràctiques, tindrem molt de guanyat. Com per exemple: tenir un duplicat de clau en bon estat, substituir bateries quan toca, fer obertures i tancaments amb suavitat i sense colpejar pestells, etc.

No obstant això, deixant de banda l'error humà i realitzant un bon ús, pot donar-se el cas que la nostra caixa forta quedi bloquejada, en caixes mecàniques és poc comú, però en caixes fortes on l'electrònica juga un paper important pot arribar a ser més comú.
En funció del tipus de caixa que tinguem bloquejada, l'avaria pot ser més o menys difícil de solucionar, això anirà en funció de les característiques de construcció de la caixa, és a dir, del grau de seguretat.

No es considera bloquejada una caixa forta amb clau d'obertura d'emergència, encara que no es pugui obrir pels seus mitjans normals (pany de clau i combinació), ja que es té l'opció d'obrir amb aquesta clau, llevat que estigui perduda o trencada, llavors sí que parlaríem d'una caixa forta bloquejada.

Si pateix una experiència com aquesta i la seva caixa forta queda bloquejada, el primer que ha de fer és localitzar a algú amb experiència perquè avaluï i analitzi el problema per realitzar una obertura i reparació de la manera més subtil possible. En Forti seguretat comptem amb més de 40 anys d'experiència en aquest tipus de reparacions, oferim sempre la millor solució a qualsevol problema amb la seva caixa forta.
img